Geoway Infrabicikli

Szeretnél 1 hónap alatt akár 10 kilogrammtól megszabadulni? Vagy csak szeretnél formában maradni? A Geoway infrabicikli használatával csupán 30 perc leforgása alatt akár 800-1000 kcal-t is elégethetsz. A Geoway infrabicikli egyesíti az infraszauna és egy kemény kardio edzés összes jótékony hatását. Használata nem csak a fogyás sebességét gyorsítja, de testi-lelki felfrissülést is eredményez. 

ÁRAINK

Az első 30 perces próbatekerés ára csak 2 500 Ft!

1 alkalom (30 perc): 3990 Ft

30 napos bérletek:

5 alkalmas bérlet 18750 Ft (3750 Ft/alkalom)

10 alkalmas bérlet 35000 Ft (3500 Ft/alkalom)

Időpont lemondás minimum 24 órával a tekerést megelőzően lehetséges. 24 órán belüli lemondás, vagy nem megjelenés esetén az alkalmat levonjuk a meglévő bérletből.

Amit hozz magaddal:                                       

·         fürdőruha (vagy edzőfelszerelés)

·         pamutzokni (vagy edzőcipő)

·         törölköző

·         papucs

·         1 liter víz

Miért a Geoway infrabiciklit válaszd?

Mert ez a jelenleg legkorszerűbb technológia és leghatásosabb fogyasztó eszköz.

Mert a 24 db 150 wattos infralámpával felszerelt infraalagútban az egész testedet éri az infravörös sugárzás, ezáltal még hatékonyabb zsírégetés, gyorsabb fogyás érhető el, bőröd pedig látványosan feszesebb és puhább lesz.

A fenti előnyök és az egész testet érő infravörös sugárzásnak köszönhetően a javasolt edzésidő csupán 30 perc, mellyel látványos eredmények érhetők el.

A Geoway infrabicikli használatával:

·         gyors fogyás érhető el,

·         hatékonyabbá válik a méregtelenítés,

·         felgyorsul az anyagcsere,

·         feszesebbé és tónusosabbá válik a test,

·         segít a cellulit megszűntetésében.

A Geoway infrabicikli hatékony a krónikus fájdalmak, ér eredetű fejfájások, krónikus nátha, krónikus fáradtság, kedvetlenség, reumatikus megbetegedések, ízületi panaszok, légző szervi megbetegedések, stressz okozta tünetek, túlsúly, cellulit esetén.

A Geoway infrabicikli használata NEM javasolt akut gyulladásos folyamatok, vérzés, akut sérülés, láz, influenza, fertőzések, felszíni érsérülések, érelzáródás, szív/koszorúér betegség, fájdalmas, kidudorodó visszér, trombózis és arra való hajlam, friss műtét, rossz általános állapot, terhesség és szoptatás esetén.